Referencer

Personlig coaching

“Personlig coaching hos Birgitte hjalp mig i min proces til at finde mod, overvinde min frygt og finde ind til de værktøjer, som jeg havde brug for, da jeg stod i nogle svære forandringsprocesser i forbindelse med sporskifte.
Jeg fik hjælp til at finde mine indre ressourcer og støtte til gradvist at ændre nogle fundamentale indstillinger, som var med til at skabe personlig barriere for mig selv og ødelægge min kreativitet og livsglæde.
Birgitte er en fantastisk kompetent coach, som har stor visdom, empati og intuition og evner at hjælpe med lige det, man har allermest brug for. Jeg kan i højeste grad anbefale hende som personlig coach”.
– Karla

Udviklingsprojekt

“På en meget kompetent og positiv måde har du formidlet projektet med at videreudvikle TEAMWORKS. Det har været en fornøjelse at arbejde med og meget spændende. Der er ingen tvivl om at udviklingsprojektet har åbnet helt nye muligheder for at TEAMWORKS kan udvikle sig i fremtiden – og det er noget, som vi aldrig ville kunne have klaret alene uden professionel guidance!”
– Ivar Cavanagh, TEAMWORKS

Klarhed omkring mål og værdier

“Birgittes positive indstilling og evne til at fokusere hjalp mig til at udarbejde Image&Style’s mål og værdier – og ikke mindst en hjemmeside, som jeg er meget stolt af. Tusind tak!
Anne, Image Consultant

Stærkt samarbejde

“Jeg har oplevet Birgitte som en fokuseret og metodebevidst personlig coach, der formår at gå i dybden med emnerne. Som assistent på min NLP Coach uddannelse var hun indfølende og i øjenhøjde, havde fin sans for timing og leverede altid konstruktiv og skarp feedback”.
– Trine Gry